Ovo je najveći strah svih muškaraca

Da li ste nekada čuli za frakturu penisa?

Prelomi su defnitivno najgore vrste povreda, jer kosti teško zarastaju i za to im je potrebno dosta vremena. Međutim, ako ste mislili da se samo kosti na telu mogu s omiti, onda ste se prevarili. Nedavno je izvršeno jedno istraživanje koje je ispitivalo, koji je najveći i najneprijatniji bol, koje muško telo može iskusiti. Iako su se tu nalazili prelomi i razne druge povrede, utvrđeno je da fraktura penisa izaziva najveći bol i da muškaric posle ove povrede plaču kao male bebe.

Ovo se pokazao i kao najveći muški strah jer svi muškarci podsvesno strahuju od toga da će izgubiti svoj „ponos“, i da on neće biti tako efektivan. Fraktura penisa nije tako česta, ali je i te kako moguća. Kad je mušakrac u erekciji, krv se naglo spušta u polni organ što ga čini većim i čvršćim. Tada postoji mogućnost da se mišići i tkiva penisa iscepaju i to se zove fraktura.

Ova povreda se najšeće dešava tokom seksualnih odnosa, kada se primenjuje jača sila. Ako oba pertnera nisu obazriva, do frakture se lako može doći,  a posle nastaje pravi pakao. Kada se fraktura desi, muškarac će prvo čuti neprijatan zvuk, a zatim će primetiti da je penis plav i otečen. Nekoliko minuta kasnije , javiće se i neverovanto jak bol od kojeg mnogi muškarci padaju u nesvest.

Zato doktori savetuju da budete jako obazrivi i da posebnu pažnju skrenete vašoj partnerki koja vas najviše može ugroziti tokom seksualnih odnosa. Najopasnija seksualna poza je „Kaubojka“ baš iz ovog razloga, jer se devojka nalazi na muškarcu i tako može da primeni prejaku silu koja onda dovodi do povrede polnog organa.

Zbog toga budite pažjivi i obazrivi, da ne bi došlo do „igračke-plačke“.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group