Fun - Zanimljivosti

Pljačkaš umesto pilećih medaljona dobio kobaju

Rudi Baten proglašen je krivim za pljačku McDonald's restorana koju je odradio u februaru mesecu ove godine...

Ovaj čovek je tvrdio da poseduje pištolj i zahtevao je novac iz kase primoravajući menadžera restorana da mu pruži pristup sefu njegove radnje. Na svom putu ka izlazu, Baten je prema navodima zaposlenih zatražio i pileće mdaljone, ali na nesreću po njega, bilo je suviše rano i restoran je u to vreme služio samo obroke sa menija namenjenog doručku.

Kako mediji navode, pljačkaš nikako nije bio voljan da sačeka spremanje medaljona, tako da je McDonald's napustio sa duplom McMuffin kobasicom i oko šesto dolara iz kase. Prestupnik je identifikovan putem kamera video nadzora, nakon čega se predao vlastima kasnije istog dana. Policija je otrkila da je umesto pravog pištolja, Baten tokom pljačke koristio vazdužni pištolj bez dijabola.

Sudija je sa zadovoljstvom doneo ovom čoveku zatvorsku kaznu u trajanju od šest godina, dok je on sve vreme tvdrio kako je opljačkao restoran da bi skupio pare radi vraćanja duga. Njegov advokat je izjavio da njegov klijent oseća stid i sramotu zbog onoga što je uradio.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group