Pokušao da pomogne ženi po kući i završio neslavno

Jedan momak poželeo je da bude koristan i pomogne svojoj devojci oko kućnih poslova po prvi put, završivši sa polomljenom nogom nakon što se sapleo o kabl usisivača i pao niz stepenice...

Nejtan Marš, dvadesetšestogodišnjak iz Velsa, završio je u bolnici na četiri nedelje i proveo je šest nedelja u gipsu nakon ovog nesrećnog događaja. On je sticajem nesrećnih okolnosti poželeo da bude koristan i pomogne svojoj verenici po prvi put, ali se stvari po njega nikako nisu završile dobro.

Kako je njegova buduća i dve godine mlađa nevesta izjavila: "Kada sam ga našla bio je sklupčan na dnu stepenica i upetljan u kabl od usisivača i njegove delove, potpuno onemogućen da stane na noge. Mislila sam da pravi neku praktičnu šalu, a prvo što mi je palo na pamet jeste da želi da se izvuče od kućnih poslova koje sam ga zamolila da završi".

Ona mu je takođe pomogla da sedne na sofu i dalje neubeđena previše da je zapravo povređen. Međutim, njegova draga uskoro je otkrila da je njegov bol stvaran i pozvala je medicinsku službu. Hitna pomoć je želela da prebci Nejtana u okružnu bolnicu, ali njeni ljudi nisu mogli da manevrišu uskim hodnikom sa mladićem u invalidskim kolicima.

Medicinski radnici bili su primorani da pozovu vatrogasce kako bi pokušali da ga iznesu iz kuće. "Gotovo da su nam skinuli prozor, ali su uspeli da ga izvuku vezanog za nosila i krenu da ga iznose na ulazna vrata", dodala je verenica Beten. "On je potpuno oporavljen sada i sve je super, tako da ga ova povreda nije potpuno oslobodila kućnih poslova na kraju. I dalje pokušavam da ga nateram da mi malo pomogne oko čišćenja, ali ništa na spratu više neće petljati naravno. Dobar je u pranju suđa, tako da će se na ovoj funkciji zadržati za sada".

Nejtan, koji se sada potpuno oporavio od nesreće, izjavio je: "Ovo je bio veoma bolan period. Odmaranje u krevetu je bilo izuzetno lepo, ali je najlepše ponovo stajati na dve noge. Bilo je zabavno imati ulicu punu vozila hitnih službi i zahvalan sam im na svemu što su uradili za mene i kako su izveli ovu akciju izbavljanja iz rođene kuće na neverovatan način. Beten je imala za mene čitavu listu zadataka, morao sam je očititi, ali mi se nije dalo."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group