Razbesneli Mekgregor umalo nalupao nadobudnog pevača

Noga Konora Mekgregora još uvek nije potpuno zacelila, ali je on ipak uspeo da se nađe u novom konfliktu...

Tokom ovogodišnjeg MTV Video Music Awards događaja, prema navodima novinara, Irac je došao u konfliktnu situaciju sa Mašin Gan Kelijem, toliko žestoku da su morali biti razdvojeni, a u sve je bilo uključeno piće i nekoliko žestokih udaraca. Čitav haos navodno je nastao kada je Mekgregor prišao pevaču kako bi se predstavio, nakon čega je ovaj prilčno hladno dočekao njegovu dobru volju ili je možda čak i odgurnuo borca, ili je muzičarovo obezbeđenje grubo reagovalo - za sada nije sa sigurnošću utvrđeno. Svedoci navode da se sve možda dogodilo zbog toga što je Irčev štap oboren i njegovo piće prosuto.

Konor Mekgregor je bio prisutan na dodeli MTV Video Music Awards, kako bi Džastin Biberu dodelio nagradu BEST Artist of the Year. Kako je irski borac izjavio: "Nemam pojma. On se pojavio i jednostavno ne znam, ne znam čoveka. Ništa se što se mene tiče nije dogodilo, borim se jedino sa pravim sportistima, ljudima koji se zapravo bore, znate šta mislim? Svakako nemam nameru da se borim sa vanila boj reperima. Čak i ne poznajem momka. Ne znam ništa o njemu sem da je sa Megan Foks."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group