Svatovi se polupali od magičnog začina iz svadbene torte

Gosti jednog venčanja u Čileu bili su opijeni od ljubavi, ali i od marihuane, nakon što je mladin brat začinio tortu plodovima ove biljke...

Dvadesetdevetogodišnji Alvaro Rodrigez iz Santijaga, kreirao je višespratnu tortu i slavio sa svojom sestrom kada se ona udavala prošlog meseca. Rodrigez je napravio referencu na specijalni sastojak torte, za koji je napisao: „Povratak magičnog kolačića 2.0.“.

Rodrigez je proveo dvadeset sati u pravljenju i dekorisanju torte, koja je bila prekrivena belom glazurom i cvećem, a na prvi pogled delovala je potpuno regularno, kao normalna i lepa svadbena torta. Međutim, bitno je navesti kako je Rodrigez stavio starijim gostima do znanja da mogu dobiti nešto više od obične navale šećerne euforije zahvaljujući dodavanju marihuane, koja je ilegalna za proizvodnju i javno konzumiranje u Čileu, ali je dozvoljena u okviru privatne i kućne upotrebe.  

Bajker je objasnio da je inspiracija za tortu došla nakon što su on i njegova sestra probali magične kolačiće i oktrili da njihov efekat može biti veoma zabavan. On je dodao da nije dva puta razmislio kada ga je sestra zamolila da doda travu u jedan deo njene torte, izjavljujući da mu je za taj nivo torte bilo potrebno dva sata i da je bilo prilično zabavno.

„Jednostavno sam joj dodao puter koji je odležao dan i onda kada su kolačići bili spremni prelio sam ih drugim nivoima sa čokoladnim kremom i to je bilo to“, objasnio je Rodrigez. On je takođe osigurao da posebni sloj torte bude odvojen od normalnih delova i da se služi samo odraslima, verujući da bi kuvanje kanabisa trebalo biti normalizovano daleko više, kako u kulinarskim, tako i medicinskim terminima.

Rodrigez je izjavio da je najsmešnija reakcija stigla od njegove ujne, koja je imala jake bolove u leđima pre nego što je uzela komad magičnog dela torte. „Sećam se da su je leđa bolela i dva sata kasnije od konzumiranja torte, njen bol je nestao i ona je plesala kao tinejdžer. Kanabis ima neverovatan efekat na sve ljude kojima je možda potrebna alternativa, kako u fizičkom, tako i mentalnom zdravlju“, izjavio je Rodrigez.

@alvaroelias_ - El regreso del brownie mágico 2.0 👽 #fyp #foryou #lentejas #viral ♬ Frenchcore Loca (Original Mix) - Randy & Randy & Radium & Radium

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group