Trening Vičera

Pogledajte kako je Henri Kavil treneirao kako bi se pripremio za ulogu Geralta od Rivije...

Serija Vičer, postigla je više uspeha nego što je to bilo očekivano i to je sada najbolje ocenjena serija na Netfliks platformi. Nesumnjivo, prava i jedina zvezda ove serije je britanski glumac, Henri Kavil, koji je savršeno odglumio mrzovoljan lik Geralta i uspeo da do velikih detalja rekreira njegov glas, gestikulaciju i govor.

Naravno, Kavil je uspeo i fizički da se pripremi za ovu ulogu i nabacio je dosta kilograma kao bi bio što masivniji i fizički privlačniji. Kavil je dug vremenski period radio vežbe koje su se fokusirane na njegovu masu i veličinu. Zato je radio naporne vežbe sa velikim težinama kako bi što više povećao svoju mišičnu masu.

Kada su se snimale scene u kojima Geralt ne nosi majicu, tada je Henri prolazio kroz proces dehidracije, gde uopšte nije pio vodu, kako bi dobio instant definiciju i privlačniji izgled. On kaže da pripremanje za ovu ulogu nije bilo lako, ali da je na kraju uživao kada je video rezultat, jer je veliki fan Vičer knjiga i igrica i jer smatra da niko drugi ne bi bio bolji od njega u ovoj ulozi.

Henri je za portal Men's Health otkrio koje je vežbe radio kako bi postoa Vičer, pa ako vas zanima kako trenira Geralt od Rivije, onda pogledajte sledeći klip:

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group