Ukrajinke prodaju golišave fotografije kako bi podržale teritorijalnu odbranu

Grupa Ukrajinki prodaje svoje golišave sličice kako bi prikupila sredstva za borbu vojnika svoje zemlje u ratu koji i dalje vode protiv Rusije...

Nastasia Nasko navela je žene svoje zemlje da stanu iza svojih vojnika sa projektom koji je nazvala TerOnlyFans.

Ova grupa je do sada prikupila prilično veliku sumu novca, dok je sama ideja za prodavanje golišavih slika radi prikupljanja sredstava za teritorijalnu odbranu i vojnike nastala prvog dana rata, koji je počeo sada već davnog dvadeset i četvrtog februara.

Nasko je iskoristila Twitter platformu kako bi potražila pomoć da svoju poznanicu izbavi iz grada Harkova, izjavljujući da će, ako joj neko pomogne, ona poslati nage fotografije.

Dvadesetrogodišnja žena je bila potpuno zatečena kada je u svom inboksu pronašla deset poruka u svega pet minuta od tvita. Njena saradnica je bezbedno izvedena iz grada i Naskova je čoveku koji je pomogao u tome poslala fotografije kako je obećala.

Uz pomoć svoje prijateljice Anastasije Kučmenko, Nasko je potom uspostavila TerOnlyFans, gde TER predstavlja skraćenicu teritorijalne odbrane. Projekat je lansiran prošlog marta, a uprkos tome što ima velike sličnosti u imenu i sličan koncept, TerOnlyFans nema nikakve veze sa popularnom OnlyFans platformom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by anasty (@evrlstng_winter)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group