Upoznajte Bon-čana džinovsku kornjaču koja donosi radost svima

Hisao Mitani, direktor jedne japanske pogrebne kuće, poznat je po svojim večernjim šetnjama u društvu ogromnog ljubimca, kornjače Bon-čana, Monja ulicom u Čuo distriktu glavnog japanskog grada...

Ovaj čovek je kupio Bon-čana iz tokijskog pet šopa kako bi zamenio dete koje nikada nije imao i sada ga poseduje već četvrt veka. "Nikada nisam imao svoju decu, ali pre 25 godina, moja žena je videla ovu prelepu kornjaču koja je bila mala. Nisam mogao jednostavno izaći iz radnje bez nje.

Bon-čen je došao svojoj vlasnici, Mitani, tokom O-Bon praznika, u periodu kada Japan odaje svoje poštovanje precima i pokojnima. Bon-čan je rođen 1996. godine i sada ima 24 godine. Sudeći prema magazinu Chuo, Huisao je upitao decu koja se uglavnom najviše okupljaju oko Bon-čana, da li bi možda želela da se voze na njemu, na šta su oduševljena deca odgovarala potvrdno.

Bon-čen je porastao od pet do sedamdeset pet centimetara u prečniku i sada teži sto kilograma. Hisao je bio potpuno iznenađen njime. "Nikada nismo pomislili da bi mogao ovoliko izrasti", izjavio je. Međutim, Hisao je pomenuo je i da Bon-čen nikada nije bio bolestan do sada, dok je ovaj čovek vremenom stvarao sve jaču vezu sa svojim ljubimcem.

"Bon-čen je jedini u mojoj porodici koji me sluša, tako da pronalazim za shodno da mu se ispovedam konstantno. Jednostavno kažem njegovo ime i on dođe do mene. On zna sve moje prljave tajne, a ukoliko bi mogao da priča, bio bih u velikoj nevolji. "

Hisao radi u jednom pogrebnom preduzeću Čuo distrikta, u kome redovno šeta sa svojim drugarom. Bon-čen donosi radost i sreću svim ljudima koji ovde žive. Ova super kornjača često nosi drugačije i interesantne kapice, baš kao i kabuto.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group