Brat Pabla Eskobara pravi preklopne Smart telefone

Roberto Eskobar hteo je da napravi karijeru koja neće pratiti put njegovog brata...

Svi znamo ko je bio Pablo Eskobar i da će ostati upamćen kao najveći narko bos svih vremena. Iako je od njegove smrti prošlo dosta vremena, njegov uticaj još uvek je prisutan i količine kokaina koje je on preneo u Ameriku i dalje su rekordne.

Međutim, Pablov brat Robert, odlučio je da se kloni života koji mu je nametnuo njegov brat i da pokuša da na drugi način stvori karijeru i novac. Robert je zato počeo da se bavi tehnikom i da kreira Smart preklopni telefone.

On je odlučio da postane glavni konkurent kompanijama kao što su Samsung, Apple i Huawei , pa je kreirao svoju verziju preklopnog telefona, koji po njegovim rečima funkcioniše savršeno. Ime ovog telefona je Escobar Fold 1 i već sada se može naručiti i kupiti.

Telefon poseduje operativni sistem Andorid 9 i Qualcomm Snapdragon čipset iz serije 8 koji je odgovoran da sve funkcije na telefonu rade savršeno. Može se poručiti u dve varijante koje se razlikuju po RAM i internoj memoriji tako da prva verzija poseduje memoriju od 6GB/128GB, dok je druga snažnija i poseduje memoriju od 8GB/512GB.

U telefon je ugrađena baterija od 4000Ah, kao i dual kamera (prednja 16MP, zadnja 20MP) koja omogućava kreiranje prilično dobrih i kvalitetnih fotografija. Međutim, ono što ovaj telefon razlikuje od drugih jeste njegova niska cena koja iznosi samo 340 dolara.

Robert tvrdi da je ovako niska cena moguća jer su uspeli da uspostave efikasnu proizvodnu liniju i nemaju ekskluzivne ugovore sa velikim prodavcima. To im je omogućilo da optimizuju troškove i da budu daleko jeftiniji od drugih proizvođača.

Veliki broj ljudi testiralo je ovaj telefon i velka većina je njime zadovoljna.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group