Dell će uskoro predstaviti svoju novu liniju gejming laptopova

Laptopovi i gejming u istom kontekstu neretko predstavljaju predmet šale, posebno među nama koji uvek polažemo račune u neprevaziđene performanse desktop računara...

Uprkos svemu, ali i manama koje poseduju, gejming laptopovi zapravo pružajju dobre performanse, tako da se tržište u ovom smeru proširilo na sve proizvođače. Kompanija Dell predstavila je svoj novi G15 gejming laptop, koji će biti dostupan prvo u Kini, nakon čega će se pojaviti i u ostalim krajevima planete. Ono zbog čega je ovaj model veoma interesantan jeste njegov veoma inovativni industrijski dizajn, sa najzapaženijom karakteristikom u vidu njegove boje.

Novi model dolazi u interesantnoj kombinaciji boja, koje su kreirane po uzoru na lakirne tonove autoindustrije, a poseduju veći sjaj i šljokičavu pojavu koja prelama tonove. Dell tvrdi da će novi G15 posedovati vodene boje niskog VOC sastava radi stvaranja veće izdržljivosti i dizajna dobrog po životno okruženje. Novi modeli gejming laptovpova kompanije Dell dolaziće u bojama koje uključuju Spector Green u kombinaciji sa Speckles, Phantom Grey sa Speckles tonom, Dark Shadow Grey i Obsidian Black nijansu.

Za sada ne posedujemo tačne specifikacije nove G15linije, ali će njeni modeli gotovo sigurno biti opremljeni nekim od Nvidia RTX 3000 modela grafičkih karti, nekom od tri opcije koje variraju do potrošnje od 115W TDP. Displej panel od 15,6 inča posedovaće osveženje od 360 Hz. Dell tvrdi da će G15 modeli posedovati termalna poboljšanja za koja su zaslužne dizajnerske karakteristike bazirane na Alianware tehnologiji, dok će sve biti kompletirano opcionom četvorozonskom RGB tastaturom koja koristi AlienFX softver za svoje prilagođavanje.  

G15 startuje sa prodajom u Kini ove nedelje, dok će globalna dostupnost novih laptopovoa biti zvanična od aprila meseca.

N.Đ.

Foto: Dell

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group