Novi 4K OLED TV kompanije Bang & Olufsen

Brilijantni dizajneri kompanije Bang & Olufsen deluju veoma zauzeto u poslednje vreme, iznenađujući nas nekom novom kreacijom gotovo svake nedelje...

Slučaj koji potvrđuje pravilo jeste novi dizajn i svež pristup kreiranju OLED 4K televizora ovog brenda, u pratnji BeoLab 50 zvučnika, sa čistim tonovima zahvaljujući kombinaciji dimnjenog drveta i mesinga. Bezvremena elegancija i čist luskuz postaju očigledni na prvi pogled uparen u ovoj neverovatnoj kombinaciji.

BeoVision Eclipse TV sada predstavlja mešavinu mesinganih i aluminijumskih tonova na svom pokretnom podnom postolju, ali bočnim i zadnjim delovima zvučnika, takođe. Poslednje, ali ne i najmanje važno, jeste to što su delovi zvučnika prekriveni sa prednje strane ručno kreiranim i predivno obojenim hrastovim drvetom.

BeoLab 50 sistem ozvučenja, sa druge strane, pažljivo je anodiziran u mesinganim tonovima, uključujući i automatska akustična sočiva i unikatne zrake za kontrolu širine zvuka i njegovu disperziju. Dimnjeno hrastovo drvo prisutno je i u slučaju ova dva zvučnika, ali je ovde smešteno na bočnim stranama, kako bi se njihovo lice što bolje uklopilo sa ekranom ovog 4K OLED TV modela.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group