Gedžeti

Razer predstavio Cyberpunk gejmerski miš

Uoči premijere dugoočekivane igre, poznati kreator gejming opreme predstavio je unikatni gejemrski miš...

Razer je upravo predstavio svoj Cyberpunk miš i moramo priznati da nam se prilično svideo. Ovaj jedinstveni miš zasnovan je na Razer Viper Ultimate-u, ali je dobio žuti redizajn u paketu sa Razer Chroma opcijama, to mu daje mogućnost menjanja boja.

Ono što vam daje prednost u odnosu na konkurenciju tokom igara, jeste bežična tehnologija Hiperspeed (25% brža od ostalih vodećih brendova), optički senzori Focus + i optički prekidači miša. Ovo pruža 20.000 DPI sa rezolucijom od 99,6 posto, brzinu praćenja od 650 IPS i vremen odziva od 0,2 milisekunde. Svi koji se razumeju u gejming statistike znaju koliko je ovo zapravo moćno i ovaj miš bi se u svetu automobilizma mogao uporediti sa Bugatijem.

Težak 74 grama, miš takođe ima 70 sati trajanja baterije, 8 programabilnih tastera i može da sačuva do pet igračkih profila, što znači da miš možete drugačije programirati za različite igre.

Naravno, miš je kreiran sa namerom da omogući ultimativno igranje Cyberpunk igre, ali će takođe biti od velike koristi i u drugim takmičarskim igrama. Njegova cena biće 160 dolara.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group