Gedžeti

Samsung predstavio najveći i najmoderniji mikro LED televizor

Samsung još jednom pokazuje zbog čega je jedna od najvećih i najpopularnijih tehnoloških kompanija...

Televizori postaju sve veći i pametniji i taman kada mislimo da više ništa ne može da se izmisli i poboljša, Samung kompanija izbaci svoje novitete koji nam dokažu suprotno. Najnoviji Samsung televizor nosi naziv „The Wall Luxury“, što u prevodu znači zidni luksuz, a kada budete videli kako ovaj TV izgleda, shvatićete zbog čega je odabran ovaj naziv.

Ovaj gigantski televizor je veličine 292 inča i omogućava gledanje filmova i kanala u rezoluciji od 8K što je prosto neverovatno. TV poseduje maksimalno osvetljenje od 2000 nitsa i „refreš rejt“ od 120 HZ što će zadovoljiti sve TV zaluđenike.

Samsung je želeo da korisnicima pruži mogućnost da čitav zid pretvore u televizor i to je upravo ono šta ovaj model pruža. Pošto je debeo samo 30 milimetara, TV će bukvalno biti neprimetan na zidu i omogućiće vam da dodatno unapredite vaš enterijer i da uživate u luksuzu i vrhunskoj tehnologiji.

Još uvek nije određeno koliko će ovaj TV koštati, ali sigurni smo da će cena biti rekordna, pogotovo ako uzmermo u obzir da se poslednji najveći Samsung TV od 98 inča prodaje po ceni od 100.000 dolara.

Foto:Luxatic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group