Zlatni iPhone 11 od 70.000 dolara

Ne samo da je obložen zlatom, već na svojoj poleđini poseduje i luksuzni mehanički sat...

Ruski brend Caviar, poznat po raskošnim „makeoverima“ iPhone-a, objavio je jednu od svojih najatraktivnijih kreacija do sada. IPhone 11 Pro Discoveri Solarius, kao što mu ime kaže, sadrži dizajn koji treba da "simbolizuje večni život koji Sunce daje našoj planeti."

Prilagođeni iPhone je stvoren sa pola kilograma zlata, 137 dijamanta i luksuznim mehaničkim satom sa zadnje strane koji poseduje prelepi turbiljon. Unutar sata nalazi se poseban žuti dijamant (sunčev kamen) koji prikazuje centar Sunčevog sistema.

Prema zvaničnom vebsajtu Caviar-a, cena počinje od 70.340 dolara za verziju od 64 GB i kreće se do 71.520 dolara za iPhone 11 Pro Max sa 512 GB. Ostale tehničke karakteristike ostaju iste kao i kod standarnog iPhone 11 modela, tako da kupovinom ovog telefona zapravo dobijate samo luksuzno kućište koje poseduje neverovatnu cenu. Takođe, oni koji se odluče za kupovinu ovog telefona, moraće posebno da vode računa o njemu, jer zaštitne maske za njega ne postoje.

Caviar je takođe nedavno objavio ekskluzivna izdanja iPhonea 11 u kojima odaje počast nekim od najomiljenijih slavnih ljudi, uključujući Stiva Džobsa i Muhameda Alija, tako da od ovog brenda možemo očekivati još ovakvih luksuznih izdanja koje će nas oduševiti.

Foto:Luxurylaunches

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group