Hrčak koji je postao najbolji trgovac kriptovalutama na svetu

Jedan hrčak živi punim plućima i u poslednje vreme ruši samopouzdanje trgovaca širom sveta, prodajući i kupujući kriptovalute bolje od profesionalnih finansijskih investitora...

Nazvan Mr Goxx, ovaj mali hrčak odlučuje koju kriptovalutu kupiti, kada je kupiti i kada je prodati još od prošlog juna. On se sada nalazi na impresivnih 19% profita, što je veći uspeh od onoga koji je predstavio S&P 500 indeks. 

Ukoliko ste zbunjeni kao i mi, bitno je napomenuti da je Mr Goxx hrčak u vlasništvu anonimnog para koji je za njega kreirao mini kancelariju u kojoj će donositi odluke putem standardnih pokreta. Prvo, Mr Goxx vežba na svom točku i onda njegova pozicija tokom odmaranja diktira kojom valutom će njegovi vlasnici trgovati. Zatim, Mr Goxx ulazi u jedan od dva kreirana tunela na kojima piše "kupi" i "prodaj".

Sve ovo zvuči daleko od mogućeg uspeha, ali je ovaj duo imao poverenja u svog hrčka, tako da mu je omogućio 390 evra početnog kapitala kako bi krenuo sa trgovinom. Uskoro, Mr Goxx je kupovao i prodavao brojne kriptovalute, sa Cardano, XRP i Tron kao omiljenim. Do dvadeset i sedmog septembra, hrčak je imao uspeh u trgovini od 19,41%, što je ujedno predstavljalo impresivni ukupan porast u profitu od dvadeset i četiri procenta.

Ljudi koji stoje iza ove trgovačke imperije, postavljaju odluke koje Mr Goxx donosi putem njegovog naloga i sabredit foruma, ali oni svakog puta jasno ističu da njihov hrčak nije finansijski savetnik. Uzimajući u obzir nestabilnosti i popularnost kriptovaluta, ovo je zapravo veoma važno napomenuti.

Na nesreću, uprkos tome što je trgovinski mag, Mr Goxx čuva svoje trikove i odbija da oda tajnu svog uspeha. Međutim, ovaj hrčak poseduje i lajvstrimove svojih smena u kancelariji koje je moguće pratiti putem Twitch platforme i koji su dostupni svima koji žele da ga vide dok izvodi svoju magiju.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group