Lifestyle - Biz

Najplaćenije glumice 2017. godine

Pogledajte koju količinu novca zarade ove holivudske dive za samo godinu dana...

Biti zvezda u Holivudu nije lak posao. Morate da se borite sa milionskim fanovima i da izbegavate paparaco fotografe kao muve, a svaki dan u žutoj štampi čitate laži o sebi koje nisu istinite. Međutim,sve je to cena slave koju poznati svetski glumci i glumice moraju da istrpe.

Naravno, ovaj posao čini lakšim činjenica da ćete u Holivudu od glume živeti kao car i da ćete biti najpoznatija ličnost na planeti. Najpoznatiji holivudski glumci godišnje zarade ogromne količine novca, pa smo sigurni da oni ipak nađu načina da se izbore sa mnogobrojnim fanovima i medijskim napadima.

Sada smo odlučili da vam predstavimo najplaćenije glumice ove godine, kao i njihovu godišnju zaradu. Njihova zarada je tako velika da bi se neko posle jedne ovako plaćene godine odmah penzionisao.

Ove glumice su trenutno najpopularnije i najtraženije,a svi filmski reditelji žele da rade sa njima, pa otuda i tolika godišnja plata.

Šta mislite koja glumica ima najveću platu:

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group