Slučajni NFT milioner ne može da živi od žena

Indonežanski student tvrdi da ga brojne žene jure od kako je preko noći postao milioner prodajom svojih selfija u vidu nezamenjivih tokena...

Sultan Gustav Al Gozali, koji studira informatiku na Semarang Univerzitetu, odlučio je da fotografiše sebe svakoga dana tokom pet godina i na kraju je uspeo da proda stotine svojih selfija kao NFT, što ga je ubrzo učinilo veoma bogatim.

Prošlog decembra, ovaj dvadesetogodišnjak postavio je svoje slike na Opensea platformu i navodno je zaradio preko milion dolara, što ga ujedmno čini milijarderom u njegovoj zemlji. Kako izvori bliski temi navode, do sada je već stotine ljudi sebi priuštilo vlasništvo nad Gozalijevim izražajnim slfijima.

Sudeći prema izveštajima, čitava kolekcija, nazvana Ghozali Everyday, vredna je zapanjujućih milion dolara. Kako je njen tvorac sam priznao: "I dalje nemam dovoljno hrabrosti da kažem svojim roditeljima, oni bi se zapitali odakle mi sav taj novac. Nikada nisam mislio da selfiji mogu doneti bilo šta na ovom svetu, a upravo zbog toga sam ih procenio na svega tri američka dolara".

Kako vlasnik ovog čudnog blaga navodi, zbog svog iznenadnog uspeha, svakodnevno bombardovanje od stane lepih žena nikako ne izostaje, sa privatnim porukama koje mu pune memoriju telefona svakoga dana. Međutim, Gozali je potvrdio da je potpuno svestan njihovih namera, tokom svog poslednjeg pojavljivanja u jednoj emisiji TS Media mreže.

Gozali je priznao da su ga kontaktirale brojne žene od kada je stigao do novca, ali je istakao da uprkos tome što je mlad čovek, on ipak zna iz kojih pobuda to rade i da one zapravo nisu čestitie, niti mogu imati bilo kakva osećanja prema njemu. "Mnoge žene su mi pisale. Jednostavno ne odgovaram, jer su mi njihove namere su već poznate, izjavio je mladi milioner.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group