Australijanac se oduzeo od magičnih kolača u Amsterdamu

Australijski turista tvrdi da je ostao privremeno nepokretan nakon što se najeo kolača sa kanabisom u Amsterdamu...

Dvadesetpetogodišnji Bendžamin Džener, tvrdi da nije osećao ni jedan deo svog tela i osećao se kao da tone u krevet nakon što je uživao u jednom magičnom kolaču na svojoj turi po Evropi, na koju je otišao sa svojim prijateljima. Dženerova fotografija u krevetu i u potpunoj nemogućnosti da se pomeri nedavno je postala viralna na TikTok platformi, dostižući gotovo milion pregleda. Mladić koji živi u Melburnu, izjavio je:

„Nikada do toga nisam probao marihuanu u džointu ili kolaču jer je ona ilegalna ovde u Australiji, tako da sam svakako želeo da iskoristim najviše od svog putovanja i probam nešto novo. Rečeno mi je da probam samo mali delić kolača, ali nisam ništa osetio, a verovatno zbog toga što ne razumem ograničenja odlučio sam da pojedem čitav kolač jer je bio tako gust i prijatan, što je naravno bila velika greška. Bilo je veoma loše. Zatvorio sam oči i doslovno nisam mogao da pomerim ni jedan deo svog tela, uprkos tome što sam bio svestan. U glavi sam znao da sam se uradio kao niko, ali moj mozak jednostavno nije registrovao pokrete bilo kog dela tela.“

Razgovarajući o reakciji na fotografiju podeljenu putem ličnog naloga, ovaj Australijanac je dodao: „Reakcija na moj TikTok postala je viralna i prilično je zanimljiva zbog toga što su brojni ljudi imali slično iskustvo. Ovo još više ističe koliko veze i sličnosti društvene mreže mogu kreirati u ovom prilično podeljenom i negostoljubivom svetu u kome se svi kotrljamo kako znamo i umemo“.

Dečko se razneo k'o granata, a po svemu sudeći postao je i dosta mudriji nakon svog odsecanja u Amsterdamu: „Sveukupno, bilo mi je zaista zabavno i verovatno bih ponovo“, priznao je. „Svakome ko želi da proba ovaj kolač, želim da kažem da bi to trebalo da uradi u komforu svog hotela, sa udobnim krevetima i kupatilom koje je blizu. Pročitao sam dosta priča o ljudima koji su jeli ove kolače na javnim mestima, ali to je za mene toliko zastrašujuže jer ne mogu ni da zamislim da ostanem u komi od kolača usred Amsterdama“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group