Lifestyle - Hedonizam

Luksuzni stan na točkovima

Pogledajte kako izgleda luksuzni kamper od 1.7 miliona dolara...

Kompanija Vario Mobil, potrudila se da kreira vozilo koje će omogućiti najbogatijim ljudima da uživaju u kampovanju. Kampovanje je jako lepo iskustvo koje vam daje šansu da proputujete čitav svet, ali često nas ograničava u zonama luskuza, tako da smo u ovim uslovima nekada ograničeni sa tuširanjem, prostorom za život i sličnim stvarima.

Cilj ove kompanije bio je da putovanje kamperom učini što udobnijim i lukusnijim, pa je tako kreirano vozilo sa cenom od 1.7 miliona dolara koje će sa lakoćom zameniti najluksuznije hotelske sobe na svetu.

Ovo vrhunsko vozilo za putovanja dugačko je 12 metara i teško je 26 tona. Unutrašnjost je bogata i neki bi ovo vozilo mogli nazvati vilom na točkovima.

Luksuzni auto-dom proizvođača Vario Mobil ne samo da unosi dovoljno prostora i udobnosti unutar soba i dnevnog boravka, već i u zadnju garažu koja je dovoljno velika da sa lakoćom smestite vaš superautomobil.

Prostrani dnevni boravak je prvo što se primeti pri ulasku u kamper. Sastoji se od širokog prolaza koji je prostrano podeljen između udobnog dnevnog boravka, trpezarije i kuhinje.

Spavaća soba je udobna, zapanjujuća i nameštena poput vrhunskog hotelskog apartmana.Nekoliko koraka niz hodnik pronaći ćete raskošno kupatilo. Slično kao i svi drugi delovi RV-a, i kupatilo impresionira svojom veličinom i odiše luksuzom i vrhunskim dizajnom.

U svakom pogledu, ovaj kamper je nešto što predstavlja sinonim luksuza i hedonizma i sigurni smo da će zadovoljiti sve ljubitelje kampovanja koji vole da putuju sa stilom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group