Lifestyle - Hedonizam

Penkalo od 2.2 miliona dolara !!!

Da li je realno da je ovo penkalo ovoliko skupo?

Izdanja Montblanc kompanije su izraz fine majstorske izrade i kreativnosti. Ovog puta Montblanc svoju inspiraciju pronalazi na živahnom mestu u kulturi, umetnosti, dizajnu i zanatstvu - Egiptu.

Kolekcija Montblanc High Artistry Heritage Egiptomania istražuje drevnu egipatsku civilizaciju, koja obiluje neusporedivim elementima dizajna i uveliko doprinosi Montblancovoj fascinaciji Egiptom u obliku takozvanih Montblanc-ovih „egipatskih naliv-pera“.

Jedna od najbolje očuvanih relikvija iz drevnog egipatskog doba je sarkofag kralja Tutankamona, za koji se zna da sadrži neverovatno blago. Tutankamonov sarkofag inspirisao je kreiranje ovog instrumenta za pisanje i odlikuje se osmougaonim oblikom koji je ukrašen u stilu egipatskih grobnica. Svaki instrument za pisanje iz ove kolekcije zatvoren je u složeni sarkofag poput blaga, sa posebnim mehanizmom poklopca koji otvara i zatvara sarkofag.

Najekskluzivnija ponuda ove izvrsne kolekcije je Montblanc High Artistry Egiptomania, Limited Edition 1 Treasure. Ovo penkalo očarava korisnike svojim prelepim plavim nijansama u kombinaciji sa bezvremenskom privlačnošću plavih safira i egipatske tirkizne boje. Olovka takođe sadrži plavi cvet lotosa koji implicira lotos pronađen u Tutankamonovom grobu.

Ono što je najimpresivnije i najšokantnije kod ovog penkala jeste neverovatna cena od 2.2 miliona dolara, tako da će ona pripasti veoma bogatom vlasniku kome neće biti žao da za ovaj instrument za pisanje da čitavo bogatstvo.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group