Lifestyle - Hedonizam

Versace lansirao skejt za sve ljubitelje ovog sporta

Niko nije očekivao da će italijanski luksuzni brend izbaciti poklon za skejtere...

Versace je brend koji uvek zna da nas iznenadi i da nas oduševi. On je to još jednom uradio, jer je predstavio dasku za skejt koja će se ukoro naći u prodaji, kao deo nove kolekcije aksesaoara. Daska je ukrašena čuvenim grčkim simbolima i motivima koje Versace godinama koristi,a na samoj dasci se nalaze detalji od pravog zlata koji čine da ona bude  Bentley u svetu skejtbordinga.

U centralnom delu daske, nalazi se simbol Meduze, koja je u pričama Antičke Grčke skamenjivala  neprijatelje svojim hladnim pogledom. Daska je oivičena crnom bojom, što joj daje uglađeni i moderni dizajn, a ako se upari i sa belim točkovima, onda ovaj skejt može postati pravi dragulj u skejt parku.

Cena ove daske je 795 dolara i uskoro će se naći u prodaji, a ako je neko od skejtera kupi, nismo sigurni da li će želeti da ovu dasku koristi za izvođenje trikova i akrobacija, jer je ona previše vredna i unikatna.

Foto:Hyper Beast

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group