Victoria Sabrina – najveći rečni kruzer na svetu

Američka kompanija Victoria Cruises nedavno je predstavila veličanstveni - Victoria Sabrina kruzer koji se reklamira kao najveći rečni brod na svetu ikada!

Mega luksuzno plovilo kombinuje zapadne i kineske elemente dizajna i sadrži 286 putničkih prostorija za smeštaj više od 600 putnika. Takođe sadrži promatračnicu na otvorenom, ambijentalno osvetljenje, kao i moderne elemente poput osvetljenog gornjeg dela i zabave na brodu. Takođe nudi sadržaje kao što su predavanja, kineska kulturna izvođačka umetnost, muzika i jela koje sprema svetski kuvar Valter Staib, dobitnik Emmija.

Komentarišući luksuzni rečni brod, Larri Greenman, menadžer za odnose s javnošću i korisničku službu za Victoria Cruise Lines, rekao je: „To je… prvi brod koji je će u poptunosti iskoristiti prelepu reku Jance. Victoria Sabrina uploviće u kinesku reku Jance (treća najveća svetska reka) u proleće 2020 i biće nezaboravno iskustvo.

Još uvek ne znamo koliko će ovo zadovoljstvo koštati, ali pretpostavljamo da neće biti jeftino...

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group