8 činjenica o erekciji koji svaki muškarac mora da zna

Da li ste ovo znali...

Predstavljamo vam vrlo „čvrste“ činjenice koje će vas sigurno zanimati. Ovoga puta vam nudimo informacije koje se tiču erekcije. Ovo je sigurno jedan od najvećih muških strahova, jer muškarci bez erekcije gube funkciju.

Predstavljamo vam 8 činjenica koje morate da znate...

1. Vodite računa o debljini

Možda će vam ovo biti dobar razlog da smršate. Najnovija istraživanja su pokazala da ljudi koji imaju problema sa kilažom, takođe imaju i problema sa erekcijom. Mršaviji muškarci su pokazali mnogo bolje rezultate.

2. Pušenje ubija (erekciju)

Evo još jednog dobrog razloga da ostavite pušenje. Muškarci koji imaju preko 40 godina i koji puše jednu paklu cigareta na dan pokazali su znatno loše rezultate kada je reč o erekicji. Pušači imaju lošiji krvotok, pa je to razlog zbog kojeg funkcija polnog organa slabi.

3. Zaboravite na alkohol

Svi misle da će ih alkohol opustiti i da će im pmoći u akciji u krevetu, međutim, alkohol može imati negativno dejstvo ako se konzumira u velikim količinama. Ako previšpe popijete, alkohol vam može smanjiti  želju sa seksom, a samim tim i erekciju.

4. Imuni sistem

Verovali ili ne, erekcija zavisi i od vašeg imunog sistema. Ako ste bolesni i ako imate neka oboljenja, vrlo je verovatno da vaš polni organ neće dobro raditi. Zbog toga vodite računa o vašem zdravlju i redovno posećujte čekara.

5. Stres

Postoji verovanje da je Stres najveći ubica, a istraživanja to potvrđuju kada je reč o erekciji. Stres mogu da pruzrokuju različite stvari, ali jedno je sigruno, ako ste pod stresom, vrlo je moguće da ćete imati slabe erekcije koje neće ostaviti neki utisak.

6. Umor

Umor momentalno deluje na vaše telo. Ako ste umorni, bolje je da preskočite vrelu akciju u krevetu, jer nećete ostaviti dobar utisak. Ako je vaše telo premoreno, vaš mališa neće moći da dostigne potpunu erekciju, pa ćete verovatno ostaviti utisak da i niste neki ljubavnik.

7. Dobra ishrana

Zdravlje na usta ulazi, zbog toga vodite računa o vašoj ishrani. Ako unosite nezdrave supstance, to može dovesti do oštećenja vaših nerava koji vam neće omogućiti dobru erekciju.

8. Šta je loše za srce, loše je i za erekciju

Ovo je pravilo koje morate da zapamtite. Erekcija zavisi od dobre cirkulacije, pa zbog toga pazite vaše srce i negujte ga kako treba. U suprotnom ćete imati problema.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group