Britanski top model dečku za Božić poklanja ostvarenje najluđih snova

Svaki poklon je lep i nije bitna njegova vrednost, posebno kada dolazi od drage osobe i kada je od srca...

Mali znaci pažnje ili skupoceni parfemi, predstavljaju vrednosti koje osobe mogu smatrati nezamenjivim u zavisnosti od sklopa njihovih ličnosti. Međutim, jedna dama je bila u nedoumici šta pokloniti čoveku koji već ima sve, počevši veoma rano da ramišlja o tome kako bi mogla usrećiti svog dečka za praznike.

Boni Loket je na vreme počela da mozga o tome i ubrzo je smislila savršen plan, koji će njenom voljenom ostvariti najvreliju fantaziju. Model iz Velike Britanije odlučila je da svom partneru, sa kojim je u vezi deset godina, pruži zaista poseban poklon ove godine - trojku sa još jednom ženom. Bred će se definitivno uvek sećati šta mu je Deda Mraz ostavio u čarapi ove godine, jer je njegova devojka Boni već sve zakazala i orgnizovala.

Trideset i tri godine stara lepotica, izjavila je: "Razgovarali smo o tome dosta, ali smatram da će on uvek sumnjati u moju iskrenu volju da pristanem na ovako nešto". Boni, koja poseduje gotovo milion pratilaca na Instagramu i 1,9 miliona na TikTok platformi, dodala je kako je već pronašla drugu damu koja će učestvovati u ovoj seksualnoj avanturi, tokom jednog izlaska.

Kako je navela: "Bila sam u izlasku sa prijateljima jedne večeri i upoznala devojku za koju smatram da je aspolutno savršena". Međutim, uprkos tome što Boni odbacuje sva pravila njihove veze kako bi svom dečku obezbedila Božić iz snova, ona ipak insistira da će to biti jednokratna avantura.

Ona je takođe već rezervisala hotel sa pet zvezdica za ovu priliku, osiguravajući da ova fantazija bude savršena i daleko od njihovog doma. Kako je na kraju dodala: "Nisam ljubomorna osoba, dok je deljenje zabava, ali ipak, ovo će biti jednokratna stvar. Dogodiće se jednom kako bismo oboje proživeli svoju fantaziju i to će biti to".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group