Budite pametni i izbegnite velike bračne nevolje

Ukoliko ste u dugoročnoj vezi verovatno smatrate da dobro znate šta vašu lepšu polovinu čini srećnom u krevetu...

Međutim, onda kada smatrate da vaš partner doživi orgazam svaki put kada imate seks, onda ste gotovo sigurno u velikoj zabludi. Sudeći prema poslednjim izstraživanjima, 49% udatih žena tvrdi da konstantno doživljava vrhunac tokom seksa, u poređenju sa 87% oženjenih muškaraca.

Studija se oslanja na podatke prikupljene od stane 1.683 nedavno venčanih parova. Muškarci i žene su odvojeno ispitivani o ličnim frekfencijama orgazma, njihovoj percepciji o tome koliko često njihov partner dostiže isti i seksualnoj satisfakciji u njihovoj vezi.

Istraživači su saznali da 43% muškaraca definitivno nema pravu predstavu o tome koliko često njihove lepše polovine doživljavaju orzgazam, drugim rečima, mi definitivno imamo određenih poteškoća prilikom otkrivanja da li naše partnerke dostižu vrhunac.

Četvrtina muškaraca koji su učestvovali u ovom istraživanju, smatrali su da njihove žene doživljavaju orgazam češće nego što je to zapravo slučaj. Za sada ostaje neotrkiveno da li su žene konstantno govorile svojim partnerima da su dostigle vrhunac tokom seksa ili muškarci jednostavno nisu u mogućnosti da identifikuju jasne znake ženskog orgazma, nalik teškom dizanju, otečenim bradavicama, ubrzanom radu srca i slično.

Bazirano na ovim novim saznanjima, dolazi do nečega što možemo nazvati "orgazamski jaz", a dokazana nepoklapanja između frekfentnosti orgazma kod žena i muškaraca, predstavljaju realnost današnjice. Sve to očigledno nije zabavno partneru ženskog pola, ali nikako nije povoljna vest za sve nas generalno. Onda kada lepša polovina želi da se oslobodi i dostigne vrhunac, koji se ne događa, zaista ne možemo smatrati da će biti zadovoljna seksualnim životom i vezom, uprkos svemu.

Kao jednostavno rešenje nameće se izbegavanje direktnog pitanja u vezi orgazma nakon seksualnog odnosa, a umesto toga bolje je ispitati šta je to što je pokreće, jer samo četvrtina dama doživljava orgazam od klasičnog vaginalnog odnosa, tako da vredi pokušati sa eksperimentisanjem i stimulisanjem klitorisa, takođe. Isprobajte nekoliko različitih jezičkih disciplina, uključite igračke, jednostavno, oslobodite sve divlje strasti koje vam odgovaraju.

Naravno, ako vam je stalo do vašeg cveća u dvorištu redovno ćete ga održavati, kako ne bi potpuno podviljalo i prešlo u komšijinu baštu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group