Dopušta mužu da spava sa drugim ženama i tvrdi da im to jača brak

Jedna žena koja dozvoljava svom mužu da upražnjava seks sa drugim damama, tvrdi da na ovaj način njihovu vezu čini jačom...

Tridesetsedmogodišnja Monika Huldt tvrdi da ona poseduje nizak seksualni nagon tako da čitava ova postavka odgovara njoj, ali i njenom mužu. Monika je poreklom iz Švedske, ali sada živi u SAD i potpuno je srećna što njen muž Džon može da uživa u seksu sa drugom ženom, istovremeno odbijajući da upražnjava seks sa drugim muškarcima izvan svog braka. Kako sama tvrdi: "Svom mužu verujem 100% i smatra da je uključivanje drugih u brak učinilo naš seksualni život daleko boljim i naš brak sveukupno jačim".

Monika koja uspešno vodi svoj OnlyFans nalog, zarađuje oko 150.000 dolara mesečno i tvrdi da je njen seksualni nagon naglo počeo da opada od 2015. godine kada je počela da radi kao striptizeta, što je na nju imalo loš uticaj i ostavilo je seksualno nezainteresovanom. Nakon kreiranja OnlyFans naloga, Monika tvrdi da se njena seksualna požuda popravila, ali da se ona i dalje bori, tako da dozvoljava svom mužu da uživa u strastima sa drugom ženom, što je snimila i podelila putem svog ličnog OnlyFans naloga.

Kako je Monika objasnila: "Znala sam da je Džon oduvek želeo trojku, ali sam uvek brinula da ne razvije osećanja prema nekoj drugoj ženi. On mi nikada nije davao razloga za brigu niti preispitivanje njegove vernosti, ali sam definitivno uvek bila paranoična, previše zaštitnički nastrojena i ljubomorna. U prošlosti sam postavljala dosta ograničenja na našu vezu. Bila sam prilično uplašena, ali sam ipak odlučila da probam trojku. Zaista sam uživala i shvatila da me to izuzetno pali, ali sam istovremeno morala se opustim malo."

"Prvi put smo imali trojku čisto iz zezanja, ali smo drugi put odlučili da je snimimo za moj OnlyFans nalog. Bila sam iznenađena koliko sam se komforno osećala i uživala sam u tome što vidim svog muža sa drugim devojkama, što je nešto što sam smatrala da nikada ne bi moglo da se desi. Sada, Džon upražnjava seks sa drugim ženama samo za snimanje i emitovanje na njegovom OnlyFans nalogu, u okviru dogovora koji odgovara i Moniki i njemu.

Kako je dodala: "Ovo je veoma zabavno i unosno za njega. Moj muž se dobro zabavlja i to me čini srećnom i pomaže mu sa njegovim filmovima, takođe. Džon je izuzetan kada se radi o snimanju sa drugim devojkama i čini da se osećam potpuno relaksirano i uživam u svemu tome. Mi smo svi kao jedna velika porodica. Ovakve akcije mnogo su pomogle našem braku i pružile potpuno drugačiji pogled na seksualnost."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group