Inovativni uređaj koji bi mogao postati glavni borac protiv preuranjene ejakulacije

Novi komad tehnologije za nošenje može okončati preuranjenu ejakulaciju, tvrde njegovi tvorci...

Nova „nalepnica“ dizajnirana je od strane Morari Medical brenda i predstavljena je na Consumer Electronics Show događaju u Las Vegasu, gde su njeni tvorci izjavili kako bi ona mogla da vodi do daleko ispunjenijeg i zdravijeg seksualnog života za sve ljude koji žive sa preuranjenom ejakulacijom, istovremeno im podižući samopouzdanje.

Sistem nazvan Mor, postavlja se između skrotuma i anusa tokom seksa, omogućujući korisnicima da eliminišu potrebu za ejakulacijom jednostavnim pritiskom na dugme. Džef Benet, izvršni direktor i osnivač Morari Medical kompanije, u zvaničnoj izjavi rekao je: „Preuranjena ejakulacija predstavlja najčešći vid muške seksualne disfunkcije i javlja se kod 30% muškaraca“.

„Morari Medical koristi nauku i podatke koji se direktno bore protiv ovog problema, vraćajući samopouzdanje u seksualno zdravlje. Naša je misija da iskoristimo poslednje tehnologije kako bismo reprogramirali kontrolu vrhunca koja će služiti milionima muškaraca kao saveznik za dovođenje dama do vrhunca, poboljšati njihovo samopouzdanje i pomoći da žive ispunjen, zdrav seksualni život“. Novi uređaj, povezan je sa aplikacijom na pametnom telefonu, koja potom može biti korišćena kako bi povećala ili smanjila stimulacione impulse koje osoba na kojoj se nalazi dobija.

Mor sistem poseduje malenu bateriju i Bluetooth transmiter, tako da sa lakoćom može biti povezana na pametni telefon. Ova nalepnica poseduje bežičnu transdermalnu elektronsku neuromodulacionu TENS jedinicu, koja šalje male električne pulseve muškim reproduktivnim delovima, ometajući signale koji stižu iz mozga. U teoriji, ova sprava bi trebalo da na ovaj način odloži ejakulaciju svima koji imaju problem sa njenom preuranjenošću.

Za sada, Morari Medical razvila je samo prototip svog patenta, tako da će on ostati izložen na CES događaju, ali takođe planira da pripremi konačan dizajn namenjen komercijalnoj prodaji tokom sledeće godine. Za sada, kompanija koja se iza njega nalazi, nije otkrila bilo kakve informacije o ceni svog novog proizvoda.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group