Najgora muška povreda – fraktura penisa

Iako veliki broj muškaraca ne veruje da se ovo može desiti, fraktura penisa je moguća i vrlo bolna povreda...

Ovo nije samo urbana legenda. Penis se može slomiti iako u njemu ne postoje kosti. Naravno, ovo nije ista povreda kao npr. fraktura ruke, ali je jednako bolna i neprijatna. Fraktura penisa se događa, kada penis u erekciji pretrpi neku vrstu udarca ili drugog oblika sile.

Erekcija nastaje tako što se krv spušta u vaš polni organ i tako ga učvršćava. Ovo možemo uporediti i sa balonom u koji ulazi vazduh. Što više duvate, balon je sve veći i tvrđi. Slična stvar je is a penisom, samo što je u ovom slučaju krv u pitanju. Kad krv dođe u penis, on postaje tvrdi i samim tim se pritisak u njemu povećava. Tkivo postaje jako zategnuto, pa je to razlog zbog kojeg može doći do frakture.

Potreban je jak udarac ili sila da bi fraktura nastala. Ovo se najčešće dešava pri agresivnom seksulanom odnosu ili nepažnjom partnera.

Nadamo se da nikada niste imali ovakvu povredu, ali evo simtoma koji će vam ukazati na nju ako se ona, ne daj Bože, jednom desi...

Prvi simtom je glasan zvuk pucanja, koji će vam odmah naglasiti da nešto nije kako treba. Zvuk nastaje zbog cepanja tkiva koje je prouzrokovano povišenim pritiskom u penisu i nekim udarom. Erekcija se gubi momentalno, a penis postaje otečen i plav. Na kraju dolazi nepodnošljiv bol zbog kojeg će svaki muškarac zaplakati. ZAISTA JEZIVO!

Dakle, pamet u glavu tj. u glave. Vodite računa kao upražnjavate seks sa vašom lepšom polovinom. Žena u istoj meri mora da obrati pažnju na vaš „ponos“, jer i ona ima velikog uticaja. Ne dozvolite da vas seksualna želja previše izvede iz takta, jer se to može završiti sa katastrofalnim i bolnim posledicama.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group