Sex

NAPOKON! Pornhub besplatan za sve !

Premium nalog na popularnom sajtu za odrasle će svi moći besplatno da koriste do 23. aprila...

Prošle nedelje Pornhub je objavio da nudi besplatno premium članstvo za sledeće zemlje koje su u potpunom karantinu: Francusku, Španiju i Italiju.

Ideja ovog poteza bila je da će ljudima dati podsticaj da ostanu u zatvorenom prostoru usled pandemije koronavirusa - bez dosade i monotonije. Pornhub je najavio da će i drugim zemljama omogućiti isti pristup ako se situacija pogorša i sada je napokon održao to obećanje. Na svom oficijalnom Tviter nalogu, Pornhub je napisao da će premium nalozi biti dostupni svima do 23. aprila ove godine.

"Ostanite kod kuće i pomozite da se grafikon poravna! Pošto COVID-19 i dalje utiče na sve nas, Pornhub je odlučio da produži Free Pornhub Premium širom sveta do 23. aprila. Zato uživajte, ostanite kod kuće i budite sigurni".

Sigurni smo da će mnogi od vas odmah posetiti Pornhub kako bi videli šta vas čeka, tako da vas molimo da ne preterate i da pazite svoje mališane.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group