Seks u zimskom periodu

Hladno vreme može da nas poremeti u “akciji“ pa ako želite da budete Kazanova i po snegu, onda pročitajte ove savete...

Lako je da se osećate seksi kada sija sunce i kada ste manje odeveni. Niske temperature tokom zime mogu uticati na seksulani život nekih parova. Zagrevanje ispod ćebeta je uvek dobrodošlo, ali nekad je potrebno vreme za to.

Postoje određeni seksualni trikovi koje su osmišljeni specijalno za zimu. Dakle, skuvajte čaj, uzmite par dokolenica - čarapa, i budite spremni da se upustite u najuzbudljivije seksualne avanture.

1. Nosite čarape za bolji orgazam

Tokom zime možete nositi par toplih čarapa, dokolenica, a vaša topla stopala će vam pomoći da se osećate bolje i prijatnije. Kako? Takođe je naučno dokazano da topla stopala kod žena povećavaju verovatnoću za orgazam, pa je dobro da i nju nagovorite da se malo obuče.

2. Pijte čaj pre oralnog seksa

Evo zabavnog trika da se igrate sa svojom partnerkom. Skuvajte šolju čaja i ponesite je sa sobom u krevet. Ona će misliti da ste spremi da provedete noć u udobnom kauču, međutim, uzmite gutljaj toplog čaja u usta i pružite joj najbolji oralni seks. Topli osećaj je odličan i za muškarce i žene. Ovo može brzo da vas seksualno zagreje u hladnoj zimskoj noći.

3. Čaj od peperminta

Umesto čaja od hibiskusa ili kamilice, odaberite čaj sa ukusom peperminta. Ukus peperminta na vašim usnama će ostaviti snažan osećaj vašoj dragoj prilikom oralnog seksa.

4. Ostavite otvorene roletne

Ne samo da će ovo povećati uzbuđenje (šta će se desiti ako vas neko uhvati u seksu?!) već seks zimi sa otvorenim roletnama i zracima sunca može da promeni hemiju vašeg tela. Nivo testosterona može biti niži tokom zime, ali malo sunčeve svetlost može pomoći da se ojača libido.

5. “Kašika” poza

Postoji nekoliko seki poza koje je bolje pokušati tokom zime. "Lezite jedno do drugog u kašika položaju da smanjite količinu kože izložene vazduhu. Kašika poza nije samo za maženje. I ne zaboravite ruke. Ova poza omogućava da slobodno koristite svoje ruke da se zagrejete.

6. Toplo ulje

Toplo ulje deluje umirujuće na telo, stvara prijatne senzacije kada je hladno, i miriše neverovatno. Zašto ne pružite vašoj dragoj masažu i vidite gde će vas odvesti? Ako želite da eksperimentišete sa uljima, budite sigurni da kupujete neka koja su namenjena za tu svrhu kako biste izbegli iritaciju ili infekcije.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group