Tesla pravi aplikaciju za muvanje

Elon Mask je odlučio da pruži mogućnost upoznavanja svim osobama koje poseduju Tesla automobile...

Kažu da se osobe zaljubljuju onda kada shvate da imaju dodirne tačke i ista interesovanja. Zato je kompanija Tesla odlučila da kreira posebnu aplikaciju za muvanje koju će moći da koriste samo vlasnici Tesla automobila.

Iako nije objašnjeno kako će aplikacija tačno funkcionisati, znamo da će imati iste sličnosti kao aplikacije poput Tindera i da ćete u opisu morati i da navedete Tesla automobil koji vozite. Na ovaj način spojiće se osobe sa istom ljubavlju prema ovom auto brendu i tako povećati šanse da nađu partnera, pa čak i srodnu dušu.

„Ljubav (LOVE) se ne može napisati bez EV“, poručio je Elon Mask, aludirajući na električna vozila koja postaju sve popularnija i potrebnija našoj planeti. Takođe je rekao da ova aplikacija neće pružati samo opcije da upoznajete osobe sa kojima želite da budete u vezi, već možete upoznati ljude koji voze autobil kao što je vaš i da sa njima možete razmenjivati savete.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group