Tikitokerka dokazala da izgovor "previše sam veliki za kondom" ne može da postoji

Svi muškarci koji smatraju da su im alati preveliki za kondome, mogu da razmisle ponovo...

Ovaj mit, za koji je svako normalan znao da je samo mit i ništa više, raskrinkan je širokim masama putem TikTok platforme, kada je jedan njen korisnik postavio snimak u kome stavlja kondome na svoje noge kao čarape i navlači ih preko kolena i svojih butina. Upravo zbog toga ne postoji ni jedan izgovor da ne stavimo kabanicu na svog vršnjaka i zarazimo neku damu ili na maloj glavi dobijemo karbonaru.

Žena imena Džo Džordan ovim putem jasno je dokazala da lateks može postati neka vrsta dubokih ženskih čizama istovremeno ne popuštajući nigde. Stoga, svako ko se do sada iz nekog neobjašnjivog razloga vadio na to kako je ’prevelik za kondom’ zapravo je samo lagao jer najverovatnije voli da uleće kao hajduk, a sada ujedno ima i dokaz da veličina kondoma svakako može biti dovoljna i kreiranje nogavica kod odrasle osobe.

Žena koja je izbacila ovaj snimak i koja ujedno radi u prodavnici za odrasle, rekla je svojim pratiocima da jednostavno mogu otići do prve porodanice i uzeti bilo koju marku kondoma, ne brinući uopšte o brendu, jer svaki proizvođač mora ispoštovati posebne standarde, a prosečna veličina penisa je od deset do sedamnaest centimetara kada je u erekciji.

Još jedan udarac svima koji su tvrdili da je su preveliki za kondom, ova radnica prodavnice za odrasle, zadala je podatkom da prosečna veličina kondoma startuje sa 17 centimetara. Stoga, nema više vrdanja, sve je kao i uvek na nama, ali ironija u ovim statistikama jeste upravo to što je jedna žena izašla sa njima u sada već viralnom snimku.

Ukoliko ste skloni ulascima u kratkoročne kombinacije, šeme za jednu noć i uživanje sa ženama koje ne poznajete duže od dva sata, obavezno stavite kabanicu prilikom vaše zabave, čuvajte svoje zdravlje i zdravlje partnerki, jer svako s**nje se dogodi samo jednom, ne iskušavajte svoju sreću previše. 

@theel_inloser

What a fancy thigh high, right? That’s all

♬ Condom On Your Tongue - Marvin Sease
@theel_inloser Reply to @chazkins4 ♬ original sound - Elle Muirhead

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group