Borba između Tajsona i Džounsa završena nerešenim rezultatom

Legende iz sveta boksa susrele su se sinoć u Los Anđelesu...

Ceo svet je sinoć imao priliku da gleda neverovatne teškaše koji su prešli 50. godinu, a koji još uvek „ubijaju“ udarcima. Tajson i Džouns izdržali su svih 8 rundi, koje su ujedno bile i maksimum tokom ovog meča. Meč koja su ova dvojica priredili bio je humanitarnog karaktera i sav zarađen novac biće doniran, što je nateralo dosta ljudi da pogleda ovaj meč koji je bio i te kako gledan.

Što se tiče same borbe, ona je bila zanimljiva i uzbudljiva, ali takođe mnogi smatraju da su borci mogli još toga da pokažu. Tajson je pokazao neverovanuu brzinu i snagu, a Džouns pokretljivost i agilnost, ali veći deo meča svodio se na klinčeve koje je sudija Rej Korona konstantno prekidao.

Ipak, borci su uspeli da upute odlične udarce i da nas podsete slavnih dana boksa. Posle 8. runde, sudije su odlučile da je rezultat nerešen, što je mnoge naljutilo, ali borci su se sa ovom odlukom složili i čestitali jedan drugom.

Pogledajte najbolje detalje iz meča, pa sami procenite da li je bio dobar ili ne:

Foto:ESPN.com

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group