Četrdesetpetogodišnji Tom Hardi ponovo izdominirao na turniru u Džiju Džicuu

Više slika

Više slika

Tom ’Hardi’ je ponovo dokazao da je ’tvrd’ čovek po prezimenu, ali i u životu, osvajajući još jedno džiju džicu prvenstvo tokom prošlog vikenda...

Mega zvezda glumačke scene potpuno je šokirao sve posmatrače prošlog meseca kada je viđen u Vulverhemtonu na džiju džicu turniru i odneo dva zlata sa REORG Open Jiu-Jitsu Championship događaja. Hardi je bio toliko dobar da je drugi profesionalni takmičar morao da prekine meč udarcima dlanom u strunjače pre nego mu Hardi polomi ruku.

Sada je četrdesetpetogodišnji glumac ponovo stigao u potpunoj tajnosti na još jedan jedan turnir, ali ovoga puta u sportskoj dvorani u Milton Kejnsu, gde je uspeo da obori svakog svog protivnika na pod. Borba za zlato održala se 17. septembra u Oukgrov školi, gde je Holivudski teškaš učestvovao u Otvrenom šampionatu brazilskog džiju džicua.

Za nekoga ko je navikao da igra opake likove na velikom ekranu, uopšte ne čudi što je Hardi visoki nivo plavog pojasa u ovom borilačkom sportu. Uključljući svoje veštijne tokom prošlog vikenda, Hardi je izašao kao pobednik iz svoje kategorije nakon što je pobedio svakog protivnika koji mu se našao na putu.

Šon Rozbero, koji je sponzorisao čitav događaj, izjavio je da su organizatori saznali da će zvezda Mad Max filma stići u školu nekoliko nedelja pre samog šampionata. Međutim, oni su držali njegovo pojavljivanje u tajnosti kako bi sprečili da mu mase obožavalaca skreću pažnju sa njegovog takmičenja.

Uprkos tome što je bio iznenađenje ovog turnira i publiku, Hardi je bio potpuno brilijantan sa obožavaocima koji su krenuli da naviru i koji su mu prilazili kako bi se fotografisali sa njim.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group