Da li će Dastin Poirije pobedom u trećem meču poslati Mekgregora u penziju

Nakon njihove UFC 257 borbe u Etihad Areni u okviru UFC Fight Island, na ostrvu Jas u Abu Dabiju, Mekgregor i Poirije sada će se suočiti po treći put...

Dva MMA borca iskoristila su društvene mreže kako bi zvanično najavila svoj UFC 264 meč koji će se dogoditi za nekoliko meseci, nakon što se mesecima unazad o tome govorkalo. Predsednik UFC takmičenja Dejna Vajt, navodno traga za glavnom borbom koju će organizovati u Las Vegasu tokom jula meseca, u nadi da će uspeti da privuče pažnju publike uprkos pandemiji koja još uvek traje. UFC meč bi trebalo da se dogodi u UFC 261 događaju unutar VyStar Veterans Memorial Arena objekta, koji poseduje kapacitet dovoljan za petnaest hiljada gledalaca.

Ova trilogijska borba služiće kako bi se stavila tačka na dugu sagu između Mekgregora i Poirijera, koja je startovala tokom 2014. godine, kada je Irac završio UFC 178 susret TKO pobedom u svega 106 sekundi. Mekgregor bi nakon poslednjeg meča trebalo da osigura titule u oba naslova, UFC Featherweight Championship i Lightweight Championship, pre nego što se povuče iz oktagona i penzioniše. Poirije bi se mogao osvetiti za svoj poraz u njihovom drugom susretu koji se desio januara ove godine, koji je doživeo od irskog borca primento drugačijeg izgleda.

Veoma je važno imati na umu da UFC 264 događaj neće biti organizovan radi upražnjenog UFC Lightweight Championship mesta nastalog sada kada je Kabib napustio ovaj sport. Nedavno dovedeni borac, Majkl Čandler pre finala susrešće se sa Čarlsom Oliveirom kako bi se borio za titulu u ovoj kategoriji i odmeriće snage sa Džastinom Gaetjeom, očekujući prvog iz trećeg susreta Mekgregor vs. Poirije kako bi ostao u trci za šampiona na kraju ovog veoma kompetetivnog takmičenja.

UFC 264 meč između Konora Mekgregora i Dastina Poirijea održaće se desetog jula.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group