Dastin Poirije otrkiva kako Megregor može da ga dobije sledeće subote

Dastin "The Diamond" Poirije nedavno je izneo svoje mišljenje o tome kako bi Konor "Noutorious" Mekgregor mogao da ga pobedi u, sa nestrpljenjem isčekivanom, UFC 264 trilogijskom meču...

U svom poslednjem intervjuu datom za ESPN, Poirije je otrkio svoje pripremne strategije, očekivanja i predviđanja pred prestojeću borbu u T-Mobile Areni u Las Vegasu. Uprkos zastrašivanju Megregorovom dugom listom uspeha tokom njegove karijere, američki borac mešovitih veština deluje potpuno neuznemireno i predstavio je nekoliko najboljih načina uz čiju pomoć irska zvezda može da ga pobedi.

"Da sam ja na njegovom mestu, težio bih da se načnem u ranoj fazi i održavam sebe van ritma, jer, ako se stvari nastave i borba se zahuhta u drugoj, trećoj i četvrtoj rundi, što će svakako dovesti do ozbiljnih udaraca, moji mišići će se potpuno zagrejati i doći ću do ritma u kome pobeđujem u deset od deset slučajeva", istakao je Poirije.

Iako Poirije možda zvuči kao čovek prepun samopouzdanja, on se osvrnuo na Megregora sa velikim poštovanjem i objasnio njegove namere u ovoj borbi.

"On ovo ne radi zbog novca", dodao je Poirije. "Mekgregor će u ovaj meč ući zbog ponosa, poštovanja i mogućnosti da dokaže svoju veliku ulogu i važno mesto u ovoj diviziji. To je opasan čovek".

Sa druge strane oktagona, Mekgregor je potpuni predator fokusiran na linč protivnika, ali je i on imao ponešto da kaže tokom Instagram Live Q&A sesije.

"Daću mu jedan dobar udarac glavom", izjavio je Mekgregor. "Ta noć će doneti brojne udarce i sva će oružija biti u upotrebi, to je sigurno. On je želeo mešovite borilačke veštine? To će i dobiti."

UFC 264 meč će se održati u subotu, desetog jula, u 6:15 PM ET, po lokalnom vremenu, sa glavnim događajem koji će se startovati oko 12:15 AM ET. Za više informacija posetite zvaničnu stranicu UFC 264.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group