Gejmer pobedio Formula E vozača u pravoj trci

Enzo Bonito pobedio je poznatog trkača, Lukasa Digrasija u pravoj trci i šokirao sve fanove sporta...

Esport - profesionalno takmičenje u video igrama, nudi i dosta kategorija u kojima se gejmeri takmiče u simulacijama pravih trka. Međutim, mnogi smatraju da se igrica nikako ne može porediti sa pravom vožnjom i da gejmeri ne mogu da osete put, G silu i još mnogo toga kada voze brzo u virtuelnom svetu. Trke su jedan od najopasnijih sportova na svetu, a kada ste u igrici, vi znate da vam se nikada ništa loše ne može desiti i da automobili koje slupate u igri u sledećoj paritji budu kao novi.

Ovo su samo neki od razloga zbog kojih pravi trkači potpuno odbacuju gejemre koji voze trkačke simulacije. Zato je mladi gejmer, Enzo Bonito odlučio da svima pokaže da i on može da vozi trkačke bolide ako treba.

On se u klasi Formula E oprobao protiv vrlo iskusnog i dobrog trkača, Lukasa Dikrasija, koji je isto tako hteo da pokaže da se gejmer ne može takmičiti sa pravim trkačem.

Međutim, kada se trka završila svi su ostali u šoku, jer je Enzo pobedio Lukasa i to sa dosta boljim prolaznim vremenom. Automobilski ljubitelji ostačli su u šoku i nisu mogli da veruju da neko bez pravog trkačkog iskustva može da postavi ovakve rezultate, a Enzo je samo rekao da je ovo pravi dokaz koliko gejming može da utiče na pojedince i da im omogući da se snalaze čak i svetu profesionalnog autombilizma.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group