Hasbula Magomedov potpisao papreni petogodišnji UFC ugovor

Zvezda društveih mreža upravo je potpisao petogodišnji ugovor sa UFC organizacijom, za koji se tvrdi da je vredniji od ugovora većine boraca...

Hasbula Magomedov, koji pati od jedne vrste patuljatosti, postao je jedno od najvećih imena na internetu, osvojivši ga svetlosnom brzinom, sa impresivnih 3,2 miliona pratilaca na Instagramu i preko dve milijarde pregleda na TikTok platformi.

Od njegove prve borbe sa Abdu Rozikom, koji takođe poseduje sličan poremećaj rasta, devetnaetogodišnji Rus nastavio je da raste po činovima i sada je potpisao medijski ugovor sa Ultimate Fighting Championship organizacijom.

Novinar za borilačke sportove, Igor Lazorin, iskoristio je Instagram kako bi objavio novu vest i sledeći korak ovog mališana. Lazorin je postavio sliku njega i Hasbule, zajedno sa opisom: „Hasbula je potpisao petogodišnji ugovor sa UFC! Za sada se u planovima nalaze prisustva turnirima i medijska aktivnost. Nećemo pričati previše o detaljima ugovora, ali on je takav kakav nemaju ni brojni borci. Hasbula je potpisao petogodišnji ugovor sa UFC! Za sada neće biti borbi, ali...“.

Ovaj post je od tada postao prava atrakcija, kao što bi se i moglo očekivati, ali UFC još uvek nije potvrdio najavljeni medijski deo ugovora. Hasbula koji je rođen u Dagestanu, napravio je veoma dobre korake u poslednjih nekoliko godina, uključujući i poznanstvo sa bivšim UFC šampionom lake kategorije, Habibom Nurmagomedovim, koga naziva svojim bratom.

Nazvan Mini Habibom, Hasbula i sjajni borac deluju kao da su kreirali veoma interesantno prijateljstvo, posebno nakon što je devetnaestogodišnjak udario nepobeđenog šampiona.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group