Kabib Nurmagomedov se zvanično penzionisao

Jedan od dokazano najvećih UFC boraca svih vremena i najbolji MMA takmičar lake kategorije, Kabib Nurmagomedov, zvanično se penzionisao...

Iako su se brojni ljubitelji ovog sporta nadali da će se on vratiti makar još jednom radi postavljanja rekordnog 30-0 skora, takva mogućnost je i zvanično opovrgnuta. Nakon smrti njegovog oca, mentora i trenera, Abulmanapa Nurmagomedova, Kabib je obećao svojoj majci da se više neće takmičiti bez njega na svojoj strani.

Svi njegovi obožavaoci smatrali su da će Kabib okačiti rukavice o klin nakon uspešne odbrane titule protiv Džastina Getjea na UFC 254 meču, posebno zbog velikih emocija koje su nastale pre same borbe i da će se vratiti ovom sportu nakon nekog vremena, dok su postojale i spekulacije da će se po povratku upustiti u meč stoleća i odmeriti snage sa Žoržom Sen Pjerom.

U jednom Instagram postu, Dejna Vajt napisao je da ovaj slavni borac definitivno odlazi u penziju. Posle brojnih sastanaka i večera sa Ujka Dejnom, Kabibova odluka od prošlog oktobra ostaje nepromenjena, tako da će se penzionisati uz ono za šta se sve vreme i borio - zaveštanje.

Ova objava nije prošla nezapaženo od strane Konora Mekgregora, koji je putem Instagram platforme čestitao Kabibu u svom maniru, ponižavajući ga poslednji put izjavom: "Srećno penzionisanje mali, vidimo se kasnije. Nikada ne zaboravi ko te je u ovoj igri stvorio. Pravo iz ovih mojih velikih irskih m*da. Zapamtite narode, ukoliko vas mrzi da smršate, bolje pređite u višu kategoriju. Bog vas blagoslovio."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana White (@danawhite)

N.Đ.

Izvor: HypeBeast

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group