Kada se dve žene nađu ringu krv leti na sve strane

Holi Holm nokautirala je Rondu Rusi na spektakularan način...

Ženskim borilačkim sportovima se ne pridaje mnogo pažnje jer je mišljenje većine da su žene nežnije i da ne znaju da budu agresivne i snažne kao muškarci. Međutim, ova borba to i dokazuje. UFC je najpoznatije takmičenje mešovitih borilačkih veština, a ove dve dame su odlučile da uskoče u oktagon i da odmere snage.

I Holm i Rusi su neustrašive u ovom sportu i zaista možemo reći da se sa njima niko ne sme kačiti. Borba je počela prilično žustro i agresivno i obe devojke su imale prilično dobre udare i šanse. Međutim, prava zabava je počela kada je Ronda Rusi počela da izaziva Holi Holm.

Rusi je mahala rukama, pozivala Holm da joj priđe i spuštala gard kako bi pokazala svoj protivnici da je se ne plaši i da joj ova ne može ništa. Tada je Holi Holm krenula u opak napad i sjajnim nožnim udarcem nokautirala Rusi na pod koja nije znala šta joj se desilo.

Nakon ovog snažnog udara, Rusi se našla na podu, a borba je prekinuta da bi kasnije Holi Holms oktagon napustila kao pobednik.

Pogledajte ovaj video klip koji će vas naterati da više pažnje obratite na ženske borilačke sportove.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group