Konor Mekgregor nagruvan do neprepoznatljivosti pred veliki povratak

Prošlo je pet meseci od kada je Konor Mekgregor pretrpeo strahovit prelom noge u svom trilogijskom meču sa Dastinom Poirijeom...

Od tada, do današnjeg dana, Irčev instagram profil predstavlja pravu lokaciju za dobru zabavu i platformu na kojoj on obećava ljutu osvetu zbog poraza i vraćanje borbi što je brže moguće, ističući tok svog oporavka i odnedavno vraćanje treninzima i brutalnu fiziku koju je nabacio.

Nakon što je ostao u gipsu mesecima zbog brutalnog preloma svoje fibule i tibije, bivši UFC šampion lake i perolake kategorije sada je maksimalno ubrzao svoje treninge i podigao svoje režime na najviši mogući nivo kako bi bio u mogućnosti da se vrati u savršenu formu.

Od kada je njegova noga pukla u julu, Ozloglašeni je često delio svoje trening napretke tokom svog procesa rehabilitacije. Trenutno, centralna tačka Mekgregorovog treninga predstavlja dodavanje mase, što je evidentno kada uzmemo u obzir da radi zgibove, dvoručni pregib na skotovoj klupi, različite benč pres varijacije sa tegovima i benč pres varijacije sa masivnim jednoručnim tegovima.

Njegov naporan rad očigledno se isplaćuje, a u nedavnom tvitu, tridesetrogodišnji borac tvrdi da je on sada „osamdeset i šest kilograma granita“, što je definitivno najteži Mekgregor koga smo imali priliku da vidimo do sada. Pored toga, definitivno ne možemo poreći da on izgleda maksimalno nabijeno, posebno kada uporedimo njegov izgled sa sedamdeset kilograma, koliko je težio u svojoj trilogiji sa Poirijerom, što je prilično impresivno.

Ukoliko ovako nastavi, Mekgregor će biti u vrhunskom stanju do svog najavljenog povratka u oktagon, zakazanog za prvu polovinu sledeće godine, koliko u aprilu mesecu. Potencijalni protivnici uklučuju Poirijera u četvrtom meču i susret sa velter kraljem Kamaru Usmanom, ali će samo ostaje da vidimo da li će Irac pokušati da pojuri titulu i u trećoj klasi šampionata.

 

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group