MEGA BIKE - PODZEMNI PARK ZA BICIKLISTE

Zamislite da možete da se provozate na biciklističkoj stazi koja se nalazi u ogromnoj pećini na više od 30 metara ispod zemlje…

Na ovom prostoru pod zemljom, u američkoj državi Kentaki, 30-tih godina prošlog veka se nalazio ogroman rudnik kamena. Rudnik je zatvoren, a ogromno prostranstvo, koje se prostire na dužini od preko 20 kilometara, je dugo bilo turistička atrakcija, koja je privlačila turiste iz svih krajeva SAD.


Proteklog meseca, džinovski prostor je preuređen, a u njemu se sada nalazi prvi podzemni biciklistički park na svetu. Na prostoru od 29 hiljada kvadratnih metara sada se nalazi čak 45 staza, tuneli, drvene prepreke kao i rampe za skokove i akrobacije. Konstruisanje parka je trajalo nekoliko meseci, a on se nalazi na tolikoj dubini da unutar njega nema čak ni TV i radio signala.

Ovaj neverovatni park za bicikliste je otvoren za sve starije od 12 godina, a cena vremenske ulaznice na 4 sata iznosi pristupačnih 24 dolara. 

P.Ć.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group