Mekgregor nakon poslednjeg meča dobija šest meseci medicinske suspenzije

Konor Mekgregor dobio je medicinsku suspenziju u trajanju od šest meseci, nakon što je brutalno nokautiran u subotnjem meču...

Irac je pobeđen na UFC 257 događaju, održanom u Etihad areni u Fight Island sportskom kompleksu u Abu Dabiju, nokautom od strane svog suparnika, američkog borca Dastina Poiriera. Poirier je pritisnuo Mekgregora uz ogradu, bacajući ga na pod i ostavljajući ga u krvi na samom početku druge runde.. Međutim, pravi ponor za irskog borca počeo je niskim udarcem nogom koji je primio u list, onemogućivši ga da do kraja meča hoda normalno.

Bivši UFC šampion u dve kategorije, hramljao je po oktagonu i često je bio primoran da čuči kada se nakon borbe pojavio na konferenciji za novinare. Internacionalna Mixed Martial Arts asocijacija, poslala je zvaničnu izjavu početkom nedelje, u kojoj stoji detaljna lista sa svim borcima koji ne mogu da se pojave u nastavku UFC 257 takmičenja, kao ni finalnom događaju koji će se održati za dve nedelje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Medicinske suspenzije borcima koji su se nedavno takmičili česta su pojava u industriji, nevezano sa tim da li su pobedili, ili izgubili. Ovakav sistem razvijen je kako bi omogućio borcima pravilan oporavak od mečeva i udaraca koje dobijaju. Poirieru je određen sedmodnevni mandatorni odmor, na primer, dok je Mekgregoru rečeno da neće moći da se takmiči 180 dana, osim ukoliko ne dobije zeleno svetlo od doktora, posebno zbog njegove desne tibie i fibule, ispraćeno dokaznim rentgenskim snimcima.

Mekgregor je ovaj poraz nazvao srceparajućim, ali je dodao da će se utešiti irskom kafom, palačinkama za doručak i provoditi više vremena sa svojom porodicom na jahti vrednoj četiri miliona dolara.

N.Đ.

Izvor: Insider

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group