Mekgregor nikada nije udario nikoga ko to nije zaslužio

Konor Mekgregor tvrdi da uopšte ne žali zbog jednog jedinog udaraca koji je zadao u životu, jer je svako koga je on zveknuo definitivno to i zaslužio...

U jednom tvitu na svom nalogu, Irac je izjavio: "Svakome koga sam ikada udario - nimalo mi nije žao jer ste to i zaslužili". Međutim, deluje da je tridesetrogodišnji borac zažalio zbog ovog tvita jer ga je ubrzo obrisao. Bez ikakve sumnje, udaranje je glavna stavka mešovitih borilačkih veština, ali Irac je poznat po tome što zna da se upusti i u nešto kontroverznije pesničenje.

Borac se izjasnio krivim za napad na Dezmonda Kioa u aprilu 2019. godine, u dablinskom pabu Marble Arch, nakon što je kamera video nadzora predstavila udaranje pedesetogodišnjeg gosta koji je odbio viski. Mekgregor je kažnjen sa hiljadu evra i tokom jednog intervjua datom ESPN mreži prošlog avgusta izvinio se zbog svog ponašanja.

Kako je izjavio: "Taj čovek je zaslužio da uživa u svom vremenu provedenom u pabu, bez da se stvari završe kako su na kraju ispale. Pokušao sam da se iskupim i tada sam se iskupio, ali nema veze. Pogrešio sam. Moram stati ovde pred vas i preuzeti odgovornost za svoja dela".

"Šta god da mi se nađe na putu, moram se suočiti sa tim. Šta god da mi se dogodi, zaslužio sam. Ljudi konstantno pokušavaju da me isprovociraju. Da li sam riba ili sam kit? Moram biti smiren, moram biti zen. Moram predstavljati primer. Suočiću se sa svim uspravne glave. Neću se kriti od toga. Pogrešio sam. Moji postupci su bili potpuno neprihvatljivi za čoveka u mojoj poziciji."

Irac predivno zbori, ali njegovo udaranje civila se ovde ne završava, tako da je niz napada u njegovoj karijeri postao prilično dugačak, a kako deluje on jednostavno ne može da pobegne od problema i preke naravi. Možda slučajno ili ipak namerno, Mekgregor konstantno stvara gužvu oko sebe, jer ipak, on jedan pravi šoumen za koga dodatni publicitet nikada ne može biti loš, konstantno zamajavajući javnost svojim postupcima i pružanjem oprečnih i kontraverznih izjava tokom opravdavanja svojih postupaka.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group