Mekgregor odgovorio svom pratiocu na pitanje o 'sredstvima' koja koristi

Konor Mekgregor uzvratio je jednom svom pratiocu koji je sugerisao da MMA zvezda koristi narkotike kako bi se napucao...

Irski borac predstavlja svoj fizički izgled putem snimka postavljenog na njegovom nalogu prošlog vikenda, napinjući mišiće u majici bez rukava.

Postavljajući video, on je napisao: „Najmoćniji Twitter ikada viđen“, a u odgovoru na klip izbačen na njegovom nalogu, bloger Met Marenik je upitao: „Šta koristiš? Želim malo toga“, postavio je zajedno sa smajlijem. Megregor je odgovorio na ovaj komentar postavljajući brzo objašnjenje na koji je način dostigao svoju fizionomiju.

Irski borac dostigao je svoju veličinu ispijajući svoj lični alkohol i jedući irsku govedinu, napisavši: „Proper Twelve i Forged Irish Stout. Ovo se služi zajedno sa mojom, organski odgojenom irskom govedinom, koja se peče ispod sača. Tidl sprej za bolove“.

Mekgregor se vratio u vrhunac svoje forme nakon preloma noge koja se dogodila u meču protiv Dastina Poirijera u julu prošle godine. Sa više od godinu dana van ringa, Mekgregor je uspeo da iskoristi svoje vreme kako bi dobio prvu veliku glumačku ulogu, pojavivši se pokraj Džejka Džilenhala u rimejku klasika iz osamdesetih Road House.

Kompanija Amazon Studios najavila je ovaj film na Twitteru, napisavši: „Ikona borilačkog sporta Konor Mekgregor proširo je svoju karijeru u filmske vode pridruživši se Džejku Džilenhalu u rimejku voljenog klasika Road House“.

U režiji Daga Limana, ovaj film će biti premijerno prikazan u okviru Amazon Original producentske kuće i emitovan u preko 240 zemalja i teritorija putem Prime Video striming servisa.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group