Najbrži nokaut ili najveća nameštaljka u UFC istoriji

Svi ljubitelji borbi i UFC zvezde prozvali su rezultat borbe između Džejka Paula i Bena Askrena zbog destruktivnog nokauta u prvoj rundi...

Pol, star 24 godine, pobedio je svog suparnika starog 36 godina, kako bi osvojio treću profesionalnu pobedu u svojoj nadobudnoj bokserskoj karijeri. Ovaj mladić udario je desnim krošeom svog suparnika i srušio ga u prvoj rundi. Međutim, čitava situacija prilično smrdi brojnim ljubiteljima ovog sporta, koji tvrde da je meč namešten, sa UFC kandidatom Kolbijem Kovingtonom koji je senzacionalno označio ovaj spektakl kao "pravo umetničko delo".

UFC šampion u bantam kategoriji, Aldžamein Sterling, upro je prstom ka sudiji komentarišući: "Ko je platio ovom sudiji?." Ljubitelji UFC-a poslužili su se društvenim mrežama kako bi optužili organizatore i učesnike meča za nameštaljku nakon što su primetili Askrenovu reakciju posle nokauta. Jedan od korisnika napisao je: "Pol protiv Askrena deluje namešteno. Askren je dobro plaćen i Pol će moći da kaže sebi da je najjači čovek sa pola brade koga ćete ikada videti. Nameštena borba, nema sumnje."

Drugi korisnik izjavio je: "Nikada nisam video nešto toliko namešteno kao ovaj meč." Treći gledalac je dodao: "Ovo je nešto najnameštenije što sam video ikada u svom životu." Pol poseduje pobede protiv AnEsonGiba, Nejta Robinsona i sada Askrena, dok ova youtube zvezda insistira na tome da je on zapravo pravi borac.

Kako je izjavio Triller servisu: "Rekao sam vam da ću to uraditi u prvoj rundi. Rekao sam vam da sam pravi borac. Ne znam koliko puta moram sam sebi dokazivati da je ovo stvarno." Što se tiče njegovog protivnika, on je izjavio: "Definitivno sam preterao sa reakcijom na njegove finte. Sve sam shvatio preozbiljno. Nemam izgovora."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group