Najsmešniji momenti Novaka Đokovića

Pored toga što je najbolji teniser sveta, Novak Đoković je definitivno i najzanimljiviji...

Na njegovim prvim "velikim" mečevima, primetili smo da pored njegovog talenta, postoji i druga osobina koja se sitiče i koja ga razlikuje od drugih tenisera. Možemo slobodno reći da su šarm i humor velike prednosti Novaka Đokovića uz pomoć kojih on osvaja fanove širom sveta.

Novak Đoković se sada može pohvaliti titulom najboljeg tenisera na svetu i kako stoje stvari, teško ga bilo ko može zbaciti s trona. Ovo je zaista ogroman uspeh i za Novaka Đokovića, ali i za našu zemlju.

Ipak, moramo istaći i Noletov humor koji nikada ne prestaje da nas zabavlja. Nadimak koji je Novak odavno dobio je "Joker", što znači šaljivdžija. On je definitivno jedan od najveselijih tenisera današnjice i uvek pronađe način da nam izmami osmeh sa lica.

Najpoznatiji je po svojim imitacijama drugih tenisera kao što su Nadal i Šarapova, ali Nole često zna i da zapeva, da se "poigra" sa publikom i da uradi još mnogo toga o čemu drugi teniseri ni ne pomišljaju.

Svojom igrom, ali i srcem, osvojio je čitav svet, a pogledajte kako Novak osvaja osmehe svojih mnogobrojnih fanova.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group