Neću više majke mi! - Konor Mekgregor odustaje od viskija

Konor Mekgregor zvanično je obećao svojim obožavaocima da će prestati da pije i da će se vratiti u teretani pred svoj UFC povratak kasnije ove godine...

Irac se i dalje oporavlja od preloma tibije koji je nastao tokom njegove borbe protiv ljutog rivala Dastina Poirijea prošlog jula. On je podelio brojne fotografije iz svog Black Forge Inn paba u Dablinu tokom nekoliko poslednjih nedelja, ali kako sam tvrdi, potpuno je spreman da se vrati u posao.

Kako je napisao na Instagramu: "Forged Irish Stout sada predstavlja lidera u prodaji za nas! Svi koji smo u industriji znamo da za jednu liniju jakog viskija ovakav uspeh predstavlja pravi poduhvat! Činjenica da se to dogidilo tog posebnog dana, deluje mi kao znak da sam na pravom putu sa svim ovim! Idemo napred i gore!".

"Za sve moje obožavaoce, želim da izjavim da znam kako uživam možda i previše sa svojim pićem, ali uskoro se vraćam punim treninzima ponovo, dok će moja predivna kreacija biti potpuno odsutna iz mog života. 'Samo još pet minuta mama'."

Mekgregor bi trebalo da se vrati u oktagon ovog leta, dok se brojna velika imena već navode kao mogući protivnici bivšeg šampiona.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group