Odom bi voleo da se susretne sa Džejkom Polom i pokuša da osveti Robinsa

Svega mesec dana do njegovog ličnog bokserskog meča poznatih protiv Arona Kartera, NBA legenda Lamar Odom je već smislio svoju sledeću borbu...

Lamar Odom je prema navodima ranije govorio o osveti njegovog kolege, NBA igrača i člana ekipe Los Angles Lakers, Nejta Robinsona, koji se susreo sa jutjub zvezdom i bokserom Džejkom Polom. Odom je izjavio za TMZ Sports: "Nakon Arona Kartera, želeo bih da ukrstim pesnice sa Džejkom Polom. Za Nejta Robinsona!".

Svi koji se sećaju ovoga meča, znaju da je Džejk Pol posramio Nejta Robinsona nokautom u drugoj rundi. Ova borba pokrenula je jutjuberov put ka svetu boksa donoseći brojne mečeve, kako bi kasnije nokautirao i bivšeg UFC borca Bena Askrena, u prvoj rundi veoma kontraverznog aprilskog događaja.

Ako iritantnog jutjubera ne bude srušio ni Odom, koji svoj debi ima 12. juna, kada će se bivši NBA šampion boriti protiv Kartera u egzibicionom meču od tri runde, nadamo se da će ga u budućnosti dočekati pomahnitali Mekgregor, koji ne komentariše ništa i ne odgovara na provokacije ovog novajlije, verovatno čekajući svoj trenutak, u kom će za Irca u jednom takvom meču bez ikakve sumnje navijati i oni koji ga mrze iz dna duše.

Odom i Karter ukrstiće rukavice u Atlantik Sitiju, dok je prvi čovek za boks mečeve poznatih, Damon Fildmen nedavno komentarisao ovaj meč rečima: "Ovo će biti rat. Biće nokaut u svakom slučaju, bez ikakve sumnje". Ovaj organizator naveo je i to da Karter poseduje boksersko iskustvo za razliku od Odoma, naglašavajući da je košarkaš prvi put potpisao svoj bokserski ugovor poznatih tokom februara ove godine.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group