Ronaldo otkriva zašto je veliki Maradona uvek nosio po jedan sat na obe ruke

Ronaldo, brazilska legenda fudbala i najbolji Ronaldo među Ronaldima, objasnio je svima zbog čega je Dijego Maradona, šampion svoje ere, uvek nosio po jedan sat na oba zgloba...

Uprkos strašnom istorijskom rivalstvu između njihove dve zemlje, Zuba je zapravo imao neverovatno jak prijateljski odnos sa Maradonom, koji je preminuo novembra meseca prošle godine u šezdesetoj godini.

"Dijego je ostavio neverovatan trag u fudbalu. Njegov gubitak je veoma težak i gotovo mi je nemoguće da shvatim da ga više nema, čak i danas. Vest o njegovoj smrti potpuno me je zatekla i ostavila u velikom žaljenju", izjavio je Ronaldo, trenutni predsednik španskog kluba Real Valladolid. Četrdesetpetogodišnji Ronaldo je takođe ispričao priču koja stoji iza razgloga zbog kojih je njegov veliki prijatelj nosio po jedan sat na svakoj ruci.

Ovaj čudni stilski detalj privukao je pažnju kada je Maradona bio na klupi argentinske reprezentacije tokom Svetskog prvenstva 2010. godine. "Kada je došao kod mene u Madrid na večeru, Dijego je poneo dva sata, a tada je već uveliko kružila priča da on nikuda ne ide bez njih. Upitao sam ga zbog čega nosi dva sata, na šta mi je on odgovorio da mu je ćerka poklonila jedan od njih za rođendan, ali je on već imao jedan takođe veoma drag i da od tada ne skida ni jedan ni drugi sa ruku."

Ovo ima smisla, iako na prvi pogled ova dva sata deluju veoma slično u stilskom smislu. Očigledno je Maradonina ćerka znala ukus svog oca, ali tu nije bio kraj Ronaldove priče. "Na kraju večere, on je skinuo jedan od njih i pružio ga ka meni zahtevajući da ga prihvatim kao poklon", dodao je jedan od najboljih napadača svih vremena. "Nisam želeo da prihvatim, ali se Dijego odmah naljutio i razbesneo, tako da na kraju nisam imao izbora. Čuvaću ovaj sat do kraja života, kako bi me podsećao na njegovu velikodušnost i naše veliko prijateljstvo."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ronaldo (@ronaldo)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group